мерси колега, значи италянеца ги е сменявал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
какви са оригиналните говорители?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеабе, колега, не знам какви са, ама моите ич не пеят убаво...
ако можеш- сменяй; наскоро попаднах случайно на една неизвестна (поне за мен) марка - hertz - много прилична цена, свирят страхотноОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
мойте пък си свирят перфектно, не знам какво не им харесвате. оригиналните са и нямат надписи.
пробвал съм и с други говорители и оригиналните определено са по-добре. единственото лошо е, че са слабички, ама аз не съм почитател на подвижните дискотеки.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
мажестик са италянски,но не са оригиналните.моята дойде с касетофон с падащ панел мажестик.одзад на касетофона пише италия.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщениеМоите левите отказаха, само десните свирятEx ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеабе колега, то гъгненето не се оправя с по-добър плеър...
пък и се държат кофти и на радио, и на 'оригинално' цд, и на мр3...(особено предните)
иначе моята музика е някво жвц; не криви много, не е от най-нискобюджетните, ама ич не ме кефят говорителите, особено като поусилиш...
ама като се замисля: не съм поглеждал дали са оригиналните?...Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)
Comment
-
Първоначално публикувано от robertov Покажи съобщениеЗа съжаление след като се заех с проверка над аудио системата в колата се оказа, че пищялките ми дето са горе във вратите нещо вече не свират. Въпроса ми някои сменявал ли ги е и с какъв модел?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment